Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі:  

Новий серіал «Корольок - пташка співоча»: кілька фактів


Історія вічного кохання у найсучаснішому її втіленні. На телеканалі "1+1" розпочався новий турецький драматичний серіал від творців «Величного століття».



Чим ремейк серіалу "Корольок – пташка співоча" відрізняється від екранізації 1986-го року


Творці нової версії чітко усвідомлювали, що глядачі порівнюватимуть їхнє дітище із попередньою екранізацією. Та все ж наважилися зафільмувати своє бачення історії кохання Феріде й Кямрана.



"Корольок - пташка співоча" - 28 років потому


У пам'яті наших телеглядачів Айдан Шенера, де б вона згодом ні знімалася, залишилася сильною та неординарною жінкою на ім'я Феріде. І ось через 28 років в Туреччині вийшла нова версія серіалу "Корольок - пташка співоча", в якому роль головної героїні виконала актриса Фахрійе Евджен. Цікаво, що в 1986 році, коли 7-серійний телефільм з Айдан Шенера вийшов на екрани, Фахрійе тільки з'явилася на світ.



Зірка серіалу "Корольок – пташка співоча" розповіла, чому не знала, як грати Феріде


24 листопада о 17:10 на "1+1" відбудеться прем'єра нової версії легендарного серіалу "Корольок – пташка співоча". Головну роль у ремейку виконала акторка  з турецько-німецьким корінням – Фахріє Евджен. Для того, щоб краще зрозуміти свого персонажа, зірка подумки переносилася в час, у якому живуть герої телеісторії.



10 цікавих фактів про новому серіалі Корольок - пташка співоча


Телеканал 1 + 1 завершив показ серіалу Чудовий століття. Роксолана. З наступного тижня стартує новий турецький серіал Корольок - пташка співоча. ХОЧУ роздобули 10 цікавих фактів про багатосерійки, якими поспішаємо поділитися з вами.



Справа йде до весілля ?!


Як повідомляють турецькі ЗМІ, екранна любов Феріде і Кямрана в серіалі «Корольок - пташка співоча» переросла в справжні почуття, які ретельно приховуються Фахрійе Евджен і Бурак Озчівітом від сторонніх очей. Нещодавно з'ясувалося, що закохані живуть разом у будинку Фахрійе в істину. Принаймні, джип Бурака вже більше тижня стоїть під будинком Евджен. Більш того, як стверджують близькі до пари люди, закохані подумують про весілля, яка має відбутися влітку 2015 року.



ЩО ДУМАЄ КОЛИШНЯ ВИКОНАВИЦЯ ФЕРІДЕ ПРО НОВУ АКТОРКУ?


Айден Шенер: "Я думаю, що на роль Феріде ідеально підходить Фахріє Евджен, мила дівчина. Все-таки всі пам'ятають Феріде в моєму виконанні і Фахріє за зовнішніми даними чимось схожа на мою героїню: колір волосся, колір шкіри і очей. Що стосується самого серіалу, то я можу припустити, що сценарій змінять порівняно з нашим проектом. "



Серіал за романом Решата Нурі Ґюнтекіна.


«Корольок-пташка співоча» - це роман Решата Нурі Ґюнтекіна, який був написаний в 1922 році. Цей роман займає почесне місце серед шедеврів класичної турецької літератури. Він розповідає про останні роки існування Османської імперії.
Корольок-пташка співоча книга Решат Нурі Гюнтекін спочатку назвав свій роман «Дівчина з Стамбула». Цей роман повинен був стати театральною постановкою і складатися з чотирьох сцен. І він дотримав своє слово. У 1922 році цей роман був надрукований на сторінках газети «Vakit » ( Час») і завоював величезний інтерес серед читачів. Пізніше роман був екранізований у формі серіалу, який також викликав величезний інтерес серед глядачів.
Поряд з тим, що роман «Корольок-пташка співоча» розповідає дуже романтичну історію кохання, він також увібрав в себе всі особливості соціального життя тієї епохи. Цей роман вважається прапором початку в Туреччині нової епохи.



« 1 2