Корольок - пташка співоча » Новини » 10 цікавих фактів про новому серіалі Корольок - пташка співоча
13:20
10 цікавих фактів про новому серіалі Корольок - пташка співоча

10 цікавих фактів про новому серіалі Корольок - пташка співоча


Телеканал 1 + 1 завершив показ серіалу Чудовий століття. Роксолана. З наступного тижня стартує новий турецький серіал Корольок - пташка співоча. ХОЧУ роздобули 10 цікавих фактів про багатосерійки, якими поспішаємо поділитися з вами.

1. Серіал "Корольок - пташка співоча" - це ремейк однойменного серіалу 1986 року. Але тепер характери героїв зіграні зовсім по-іншому. На Первій план в новому серіалі віходіт розважальна сторона.

2. Для зйомок особняка, в якому живе головна героїня фільму Феріде, орендували особняк Решата Паші. Він розташований в найдавнішому районі Стамбула, кадик.

Корольок - пташка співоча

3. Оренда особняка, декорації та антураж обійшлися більш ніж у мільйон доларів.

4. В серіалі знялася нова Роксолана - Вахід перчин. Однак - в зовсім маленькій ролі.

5. В планах творців було заявлено, що в серіалі з'явиться Айдан Шенер, яка виконала роль Феріде в серіалі 1986 року. Але їм не вдалося домовитися між собою.

6. Фахрійе Евджен і Бурака Озчівіта, які виконали головні ролі в серіалі "Корольок - пташка співоча", визнали найкрасивішою парою 2014 року в Туреччині.

7. Фахрійе Евджен виконала в серіалі пісню «В саду зелена чинара». (Чинара - це дерево, за яким так любить на дозвіллі лазити завзята Феріде). Пісня вже набрала безліч переглядів в інтернеті.

8. Джерело, за яким знято серіал - книга Решата Нурі Гюнтекіна - поширювалася в СНД незаконно до 2007 року, оскільки офіційних перекладів не було. А автору не перераховувався відсоток за авторські права.

9. Багато шанувальників роману залишилися незадоволені серіалом. Режисерові перших серій Чагани Ирмак довелося звернутися до глядачів із промовою, в якій він акцентував увагу на тому, що він відзняв лише перші три серії серіалу. І не несе подальшої відповідальності. А також закликав не зациклюватися на серіалах, а проживати любовні переживання на власному досвіді.

10. «Чаликушу». - Так звучить назва серіалу на турецькому язике.В дослівному перекладі означає «чагарникова птах».

Переглядів: 3352 | Додав: malkowych | Рейтинг: 2.4/5
Всього коментарів: 0