Корольок - пташка співоча » Новини » "Корольок - пташка співоча" - 28 років потому
22:37
"Корольок - пташка співоча" - 28 років потому

"Корольок - пташка співоча" - 28 років потому


У пам'яті наших телеглядачів Айдан Шенера, де б вона згодом ні знімалася, залишилася сильною та неординарною жінкою на ім'я Феріде. І ось через 28 років в Туреччині вийшла нова версія серіалу "Корольок - пташка співоча", в якому роль головної героїні виконала актриса Фахрійе Евджен. Цікаво, що в 1986 році, коли 7-серійний телефільм з Айдан Шенера вийшов на екрани, Фахрійе тільки з'явилася на світ.

Сьогодні на каналі "1 + 1" стартує нова версія картини довжиною в 30 серій. І творцям фільму не позаздриш. Адже що б вони не придумали, їх кіноверсію обов'язково будуть порівнювати з тією, що вже завоювала любов мільйонів глядачів по всьому світу. Ми пропонуємо почати порівняння з головних героїнь.

Айдан Шенера - Феріде-1986 Фахрійе Евджен - Феріде-2014
Вік на момент зйомок
23 роки 27 років
Місце народження
Кіліс, Туреччина Золінген, Німеччина
Чим займалася до фільму
У 18 років Айдан виграла конкурс краси "Міс Туреччина" і представляла країну на "Міс світу - 1981". Не перемогла, але успішно реалізувала себе в модельному бізнесі. На знімальний майданчик "Королька" красуня зробила крок прямо з подіуму. Вчилася на відділенні соціології в Дюссельдорфському університеті (володіє німецькою, турецькою, іспанською та англійською мовами). У кіно почала зніматися з 18 років. Через рік вже зіграла головну роль в серіалі "Листопад", яка і принесла їй популярність. Всього до "Королька" зіграла в 9 фільмах. У конкурсах краси Евджен не брала участь, але входить в число 10 найкрасивіших актрис Туреччини.
Спосіб життя
Як зізнається актриса, вона залишається мусульманкою, але хіджаб і паранджу практично не носила, пояснивши: "Головне, щоб Аллах був у душі, а краса на те й дана, щоб нею милувався весь світ". Оскільки Фахрійе народилася і зростала в Німеччині, мусульманські підвалини для неї - це більше теорія, ніж реальне життя. Але характер! "Я буваю дуже нетерплячою, хочу добитися всього і відразу і кожен день прагну прожити по максимуму!" - Зізнається Фахрійе.

ДО РЕЧІ

Зйомки проходили в тих же локаціях

Знімала картину компанія Tims Productions на чолі з продюсером Тимуром Савджі, які екранізували популярний серіал про Роксолану - "Чудовий вік". Для серіалу "Корольок - пташка співоча" був орендований розкішний особняк, розташований в стародавньому районі Стамбула - кадик. Тільки на придбання та встановлення декорацій і предметів побуту османської епохи було витрачено близько мільйона доларів. А більшість натурних зйомок проходили в тих же місцях, що і в оригінальній версії.

Переглядів: 2293 | Додав: malkowych | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0