Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі:  

ЩО ДУМАЄ КОЛИШНЯ ВИКОНАВИЦЯ ФЕРІДЕ ПРО НОВУ АКТОРКУ?


Айден Шенер: "Я думаю, що на роль Феріде ідеально підходить Фахріє Евджен, мила дівчина. Все-таки всі пам'ятають Феріде в моєму виконанні і Фахріє за зовнішніми даними чимось схожа на мою героїню: колір волосся, колір шкіри і очей. Що стосується самого серіалу, то я можу припустити, що сценарій змінять порівняно з нашим проектом. "



Серіал за романом Решата Нурі Ґюнтекіна.


«Корольок-пташка співоча» - це роман Решата Нурі Ґюнтекіна, який був написаний в 1922 році. Цей роман займає почесне місце серед шедеврів класичної турецької літератури. Він розповідає про останні роки існування Османської імперії.
Корольок-пташка співоча книга Решат Нурі Гюнтекін спочатку назвав свій роман «Дівчина з Стамбула». Цей роман повинен був стати театральною постановкою і складатися з чотирьох сцен. І він дотримав своє слово. У 1922 році цей роман був надрукований на сторінках газети «Vakit » ( Час») і завоював величезний інтерес серед читачів. Пізніше роман був екранізований у формі серіалу, який також викликав величезний інтерес серед глядачів.
Поряд з тим, що роман «Корольок-пташка співоча» розповідає дуже романтичну історію кохання, він також увібрав в себе всі особливості соціального життя тієї епохи. Цей роман вважається прапором початку в Туреччині нової епохи.