Корольок - пташка співоча » Новини » «Корольок - пташка співоча» потрапив в десятку кращих турецьких серіалів 2014 року
22:29
«Корольок - пташка співоча» потрапив в десятку кращих турецьких серіалів 2014 року

«Корольок - пташка співоча» потрапив в десятку кращих турецьких серіалів 2014 року


Центр моніторингу ЗМІ Туреччини провів аналіз серіалів, які показуються в 2014 році. За результатами дослідження, найпопулярнішим турецьким серіалом року, що минає став «Величне століття».

Глядачі розпрощалися зі своїм улюбленим фільмом в червні цього року після показу фінальної 139-й серії. Серіал «Величне століття» радував своїх шанувальників протягом чотирьох сезонів, весь цей час міцно утримуючи верхні рядки рейтингів популярності.
Актори, задіяні в серіалі, за цей час стали справжніми зірками, завоювавши серця мільйонів глядачів по всьому світу. Незліченні інтерв'ю, фотосесії для найвідоміших журналів, захмарні гонорари за зйомки в рекламі - ось ті бонуси, які отримали актори «Пишного століття» завдяки роботі в цьому проекті.

Центр моніторингу ЗМІ задіяв у аналізі 4000 друкованих видання (газет і журналів), рейтинги ТВ каналів і більше 10 000 анкет, заповнених на сайті центру інтернет-користувачами.

За 2014 у ЗМІ було опубліковано в цілому 39 621 новина, пов'язана з серіалом «Величне століття». Це стосується обговорення сюжетних поворотів в серіалі, анонсів нових серій, інтерв'ю з акторами фільму, а також подій з їхнього життя.

Друге місце за 2014 вже традиційно зайняв серіал «Долина вовків». Проект вже більше десяти років виходить на телеекрани, і кількість шанувальників серіалу зростає з кожним роком. Новини про серіал і його акторах за 2014 з'являлися в пресі 35609 разів.

Несподіваним відкриттям минає, став серіал «Прилив» (Medcezir). Новий проект за участю Серена Сарикайі і Чагатая Улусоя посів третє місце в рейтингу популярності за 2014 рік. Однак, за кількістю новин в ЗМІ він набагато відстає від «Чудового століття» і «Долини вовків». За минулий рік пов'язані з «припливи» новини з'являлися в пресі 18158 разів.

На четвертому місці розмістилося головне розчарування року - серіал «Курт Сеит і Шура». Ні галаслива рекламна кампанія, ні прекрасний акторський склад, ні цікавий сюжет не змогли допомогти екранізації однойменного роману Нермін Безмін. Глядачі швидко втратили інтерес до цієї історії, і продюсери серіалу змушені були згорнути його показ. Новини про проект «Курт Сеит і Шура» з'являлися в пресі 17707 разів, і в основному вони стосувалися виконавців головних ролей - Ківанч Татлітуг і Фарах Зейнеп Абдуллах.

Серіал «Карадайи» минулого року посів третє місце в рейтингу від Центру моніторингу ЗМІ. У цьому ж році серіал здав свої позиції, опустившись до п'ятого місця. У проекті знялася відома турецька актриса Бергюзар Корель - дружина Халіт Ергенч, який зіграв у серіалі «Величне століття» роль Султана Сулеймана. Новини про це серіалі виходили за 2014 15 390 разів.

Настільки очікуваний багатьма глядачами серіал «Корольок - пташка співоча» зайняв всього лише дев'яту позицію. Мабуть, затягнутість сценарію і не зовсім очікувані сюжетні повороти вплинули на ставлення глядачів до фільму. Чудові актори, що знялися в головних ролях, - Бурак Озчівіт і Фахрійе Евджен - не допомогли підвищити рейтинги серіалу. Історія закінчилася, залишивши по собі відчуття недомовленості. Новини про серіалі «Корольок - пташка співоча» з'являлися в пресі 8144 рази.

Переглядів: 2073 | Додав: malkowych | Рейтинг: 1.7/3
Всього коментарів: 0