Корольок - пташка співоча » Новини » Фотосесія та інтерв'ю Фахріє Евджен для Elle Turkey
16:00
Фотосесія та інтерв'ю Фахріє Евджен для Elle Turkey

Фотосесія та інтерв'ю Фахріє Евджен для Elle Turkey


На цих знімках і на обкладинці журналу Фахрійе. А перед репортажем вона переодягнулася в кремовий светрик лосини і чоловічі черевики і, якби стерти весь макіяж і зібрати волосся у хвіст, то можете бути впевнені, вона виглядала б зовсім не 28 річної, а дівчиною, яка закінчує ліцей або першокурсницею університету. Наша бесіда, що почалася в таку пізню годину, була переривчастою і наша увага часто розсіювалась. Але на нвступний ранок, коли я прослухав запис, помітив як часто вона сміється, ймовірно вона щаслива людина. Ми думаємо, що знаємо про неї все, так як роками бачимо її по телевізору і на великому екрані. Але коли вона почала розповідати про себе, я помітив, що ми, знаючи її 10 років, не знаємо про неї нічого.

- Як ти відповідала на запитання "А ким ти станеш, коли виростеш?" в дитинстві

- Дивно, але ніхто в дитинстві не задавав мені таких питань. Адже навіть я сама ніколи не замислювалася про це. Я не мріяла про якусь професії. А в шкільні роки, отримавши перші враження від предметів, що вивчаються, стала замислюватися від це.

- Які ваші улюблені шкільні предмети?

- Філософія й соціальні науки. Я і далі хотіла вивчати філософію, але і психологія тягнула мене до себе.
До речі, я документи подала на соцфаку. Потім переїхала до Туреччини. Під час навчання я була на стажуванні в різних місцях, що не мають ніякого відношення до акторського ремесла. Наприклад, одного разу була на стажуванні в адвокатській конторі, а ще в аптеці, бо захотіла бути аптекарем. Звичайно, я говорю про шкільні роки. Я завжди цікавилася філософією і соціологією, читала багато книг на цю тему і зараз читаю.

- Ви завжди були першою красунею класу і принцесою в домі?

- Я наймолодша в сім'ї. Но ніколи не проживала такого дитинства. Зазвичай молодшеньких балуют..Я дуже люблю своїх сестер і до кожної дуже прив'язана, але ніколи не була розпещена.

- Ви здаєтеся старше свого віку і спокійніше .. Ви насправді така?

- Ні, я не відчуваю, що я така. Можливо, з боку так здається, тому що я людина рішуча, який знає чого хоче. Навпаки, я можу відчувати себе кілька молодше своїх років. У мене є дитячі повадки.

- Чи справдилися всі ваші мрії до цього дня?

- Напевно, не було чогось, про що б я так мріяла. Звичайно, бувають часом такі речі, які я бажаю. Але я не мрію про щось великому, не будую плани на довгий термін. Я намагаюся робити все вчасно. Але закінчити університет було дуже важливо для мене. І я зробила це. А крім цього у мене немає планів на 5 років або на 10.

- Що це за фільм АСБ?

- Фільм про дуже гарячою і красивою любовної історії. У ньому є злети і падіння й інші сюрпризи. Зйомки, що тривали 5 тижнів, були дуже захоплюючі.

- Від вас завжди чекають хороших робіт. Це не тисне на вас тягарем відповідальності?

- Звичайно, тисне. Очікування глядача стає важким тягарем. Але я ніколи не була ідеалісткою. Ніколи не говорила "цей фільм вища точка". Я не ходжу по такому шляху.

- Що для вас значить любов? Коли закохана, Фахрійе стає ще більш хороброї, ще більш енергійної?

- У поняття любов не входить негатив. Дуже особливе і прекрасне почуття. Коли закоханий, людина на життя і на все навколо дивиться з позитивом. Все може здаватися прекраснішим.

- Але часом любов засмучує людини, розчаровує ..

- І у вас було так само?

- Звичайно було. Якщо любов не засмучувала вас, ви дуже везуча людина

- Але ж у кожних стосунках так. Ви можете пережити це і з батьками, і з дитиною і з чоловіком. У любові є злети і падіння, тому що ви проживаєте тонкі почуття. Людина може легко засмутитися. Але разом з любов'ю ви помічаєте маленькі радості життя, щастя переживаєте з другому. Саме тому любов для мене дуже цінне почуття.

- Ви показуєте свої почуття? Коли зліться або образилися на когось, показуєте це?

- Якщо я вважаю, що людина не правий, я скажу йому це. Не буду ображатися. Я вибираю шлях розмови. Ображатися не в моїх правилах. Я не буду робити щось, щоб дати урок людині. Ми повинні ділитися емоціями. Це дуже важливо у відносинах між людьми. У нашому житті все отже йде на автомате.Лішь почуття справжні. Тому я хочу ділитися і радістю і сумом. Одного разу я прочитала подібні рядки, і вони дуже вразили мене: Ми повинні так само ділитися і любов'ю, як ми справляємося з сумом і як повідомляємо про це. Ці почуття наші. Коли ми проживаємо щось погане, ми повинні сказати "це теж моє" і приймати це як будь-яке інше стан в житті.

- За допомогою глядацького голосування ви отримали нагороду за "Кращу актрису" на Elle Style Awards 2014. Нагороди так важливі?

- Звичайно, дуже важливі. Отримати нагороду це дуже особливе почуття. Це нагорода за стиль, і я дуже щаслива, що глядачі порахували мене гідною цього. Нагорода дала мені зрозуміти одне - ймовірно, я на вірному шляху. Я намагаюся робити все що в моїх руках. Зрештою, ми актори не самі оцінюємо свої роботи. Як оцінюють інші люди - глядачі. Тому дуже важливо отримувати такі оцінки.

- Того вечора ваш вибір вбрання довго обговорювалося. Ви одягнули незвичайну сукню. Зазвичай наряди публічних людей підбирають стилісти. Як ви дивитеся на це?

- Я не дуже люблю таке. Я одягаю те, в чому мені комфортно і те, що мені подобається, коли я дивлюся в зеркало. Саме важливе я одягаю з нагоди, дивлячись куди збираюсь. Якщо вибір стиліста підходить під концепцію місця, куди я йду, звичайно, я подивлюся ці вбрання .але в кінцевому підсумку вибір завжди за мною. Я люблю відрізнятися. Те плаття я могла одягти на яке - або відкриття чи прем'єру. Але я дуже добре підібрала вбрання для Elle. Я вирішила піти на такий захід в простому, але приваблює увагу вбранні.

- Що ви носите в звичайному житті частіше?

- Я люблю комфортні речі. Часто штани. Крім особливих вечорів, не сказати що я часто ношу сукні та спідниці.

- Ви займаєтеся спортом?

- Я завжди знайду час для спорту. Навіть якщо не знаходжу, намагаюся зайнятися чимось. Займаюся усіма видами спорту. Спорт був завжди важливий для мене. З дитинства я граю в баскетбол. Переїхавши до Туреччини, першим ділом знайшла для себе спортивний зал поблизу.

- Що ви робите в перервах між проектами?

- Відпочиваю. До цього дня я завжди розривалася на двоє - то навчання, то зйомки. За 5 років я звикла до такого темпу. Навчання закінчена, зйомок немає, і можу сказати, що я дуже інтенсивно відпочиваю.

- Кажуть, що актори повинні брати перерву, щоб їх особа не світилося часто, щоб глядач скучив за ним. В так само вважаєте?

- Це теж потрібно збалансувати. Думаю, неправильно, якщо дуже довго будеш на екране.Возможно, краще взяти отдих.Но на початку кар'єри я не особливо замислювалася про етом.Еслі б я втомилася, я б взяла відпустку. Але зараз у мене тільки короткі "перепочинку".

- Незважаючи на 10 років стажу, ви все ще говорите, що на початку кар'єрного шляху. 10 років досвіду мало?

- Насправді ні. Але це не тільки для акторів, а й в будь-якій професії так.Важно зібрати стаж. Я зараз в хорошій точке.Но я думаю, буду ще більше рухатися вперед.Когда я озираюся назад на 10 років, я відчуваю себе добре.

- Що ви бажаєте в новому 2015?

- Немає такої речі або бажання, щоб все було ще лучше. В 2014-му для мене все було добре і збалансовано. Я дуже задоволена і щаслива своїм станом зараз. Вважаю 2015 буде як мінімум хороший як і цей.

- Що чекає на глядачів в АСБ?

- Це історія, яка подарує глядачам тепло літа в холодну зиму. Це дуже гарячий фільм від любові рибалки Алі і продавщиці морозива Деніз! Але я вважаю, що важливіше те, що він запалить тепло всередині глядачів своєю історією.

- За що глядачі повинні полюбити Алі і Деніз?

-Тому Що з любов щира. Із за того, що обидва вони не чекали цієї любові, їх почуття будуть по- особливому. Рибак Алі живе з друзями без любові. Деніз з розбитим від втрат серцем виходить в дорогу і приходить в ресторанчик Алі. Там вони проживають все "це". Ця історія могла б трапитися з кожним. Неждана любов!

Переглядів: 2841 | Додав: malkowych | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0