Корольок - пташка співоча » Новини » Фахріє Евджен вчинила скандал в магазині
22:22
Фахріє Евджен вчинила скандал в магазині

Фахріє Евджен вчинила скандал в магазині


Домігшись популярності в галузі серіалів, не стільки своєю красою і професійністю, скільки примхами на зйомках, Фахріє Евджен, додала в свій послужний список ще одну пригоду.
Постійно виходять новини про її примхи, а вона виставляє при цьому себе невинною овечкою, Евджен, на цей раз, перевернула з ніг на голову магазин, в якому їй вдалося побувати.
Тим часом, направивши вітрила в бік нового роману з Бураком Озчивітом, актриса, минулого тижня вирішила зробити покупки в магазині Mudo в Istinye Park.
Скаржачись на те, що зроблені нею раніше замовлення, не прийшли, вона, побачивши велику чергу біля каси, очікувала, що її обслуговуватимуть позачергово. Однак, працівник каси, не робить відмінностей між покупцями, змусив актрису чекати своєї черги разом з усіма.
В одну секунду, почавши кричати, Фахрийе вразила всіх в магазині.
Бачачи таку неприйнятну поведінку актриси, громадяни стали обурюватися, коментуючи так: «Захворіла на зіркову хворобу», «Уявила про себе казна-що», «Прекрасна зовні жахлива всередині», і так далі.
Евджен, насилу утихомирившись з допомогою директора магазину, після цього за допомогою ще одного співробітника, вирушила до чекавшого її в автопарку, автомобілю.
У чекавшого свою кохану в машині, Бурака Озчивіта, і гадки не було про, влаштований нею, скандал.

Переглядів: 3900 | Додав: malkowych | Рейтинг: 3.2/4
Всього коментарів: 0