Корольок - пташка співоча » Акторський склад » Фахрійе Евджен (Феріде)
18:05
Фахрійе Евджен (Феріде)

Народилася Фахрійе Евджен 4 червня 1986 в німецькому місті Золінген. Вона була останнім, п'ятим, дитиною в родині. Батько Фахрійе - переселенець із Салоніків, а мати за національністю черкешенка. В дитинстві дівчинка пережила важкі часи. Будучи в семирічному віці, їй і її родині довелося зіткнутися з антитурецької репресіями. Неонацисти били турків і спалювали їхні будинки. Щоб уникнути нападу на свій будинок, сім'я Евджен часто змушена була сидіти в повній темряві.

Після закінчення середньої школи дівчина вступає на відділення соціології в Дюссельдорфський університет. Фахрійе відмінно володіє німецькою, турецькою, іспанською та англійською мовами, воліє читати книги з філософії, психології та соціології.

У 2005 році, перебуваючи на відпочинку в Туреччині, Фахрійе приймає участь у кастингу фільму «Ніколи не забувайте» («Asla Unutma») і отримує свою першу невелику роль. Пізніше в 2006 році починаюча актриса отримує пропозицію взяти участь у кастингу для серіалу «Листопад» («Yaprak Dökümü»).

Успішно пройшовши проби на головну роль, Фахрійе бере академічну відпустку і переїжджає в Стамбул. Саме роль Неджли в серіалі «Листопад» не тільки принесла популярність актрисі, але допомогла розкритися її акторському таланту. У 2008 році Фахрійе зіграла головну жіночу роль у фільмі «Любовне затемнення» («Aşk Tutulması»).

Так і не закінчивши університет в Дюссельдорфі, Фахрійе нині навчається в Босфорській Університеті на історичному факультеті, а також знімається в ролі Феріде в серіалі за романом Решата Нурі Гюнтекіна «Корольок - пташка співоча».

Переглядів: 1371 | Додав: malkowych | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0