Корольок - пташка співоча » Акторський склад » Бегюм Кютюк (Неріман)
18:21
Бегюм Кютюк (Неріман)

Народилася Бегюм Кютюк 27 серпня 1980 в Ізмірі. Початкову школу закінчила в школі Намік Кемаль, а середня освіта отримала в приватному ліцеї Ізміра. Після закінчення школи навчалася в Анатолийском університеті в Ескішехірі на факультеті ділового адміністрування, де грала за університетську волейбольну команду. Також навчалася в Університеті Нансі II на факультеті ЗМІ у Франції.

У 2001 році Бегюм приймає участь в конкурсі «Best Model Of Turkey», де посідає друге місці. Після цього дівчина починає працювати професійною моделлю. Акторська кар'єра Бегюм Кютюк почалася в 2002 році з ролі Мелек в серіалі «Мелек» («Melek»). Далі послідували зйомки таких фільмів і серіалів, як «Долина Волков» («Kurtlar Vadisi»), «Життя Прекрасне» («Hayat Güzeldir»), «Романтична комедія» («Romantik Komedi»), «Дорога сім'я» («Canım Ailem »),« Між двома послідовними »(« Peşpeşe »),« Крила ночі »(« Gecenin Kanatları »),« Март »(« Mar »),« Квітка темряви »(« Yalan Dünya »). У 2013 році Бегюм отримала пропозиції знятися в ролі Неріман в серіалі «Корольок - пташка співоча» («Çalıkuşu»).

У 2010-2011 роках актриса грала в театрі «Звичайні дива». За роль Джой вона була удостоєна премії «Краща актриса». У 2011 році фільм «Март» («Mar») з участь Бегюм в головній ролі отримав нагороду «Кращий фільм» на кінофестивалі в Малатье, а сама актриса була удостоєна спеціального призу.
Також Бегюм приймала участь в рекламі таких відомих брендів як Bosch, Sarelle, Samsung, знялася в декількох короткометражних фільмах, брала участь в телевізійних програмах, входила до складу журі деяких кінофестивалів.

У вересні 2010 року Бегюм Кютюк вийшла заміж за турецького художника-карикатуриста Ерділя Яшароглу.

Переглядів: 2427 | Додав: malkowych | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0